tuinpoorten op maat

Tuinpoorten op maat

Wil jij tuinpoorten op maat bestellen? In onze hekwerk webshop kun je tuinpoorten eenvoudig op maat bestellen. We hebben een stap voor stap systeem gebouwd, waarmee jij je eigen tuinpoorten kunt samen stellen en bestellen. Ook kun je direct de prijs van de tuinpoorten berekenen.

Tuinpoorten op maat

Wanneer jij op zoek bent naar tuinpoorten voor tussen muren of tussen een muur en bijvoorbeeld een schutting, dan wil je natuurlijk dat je een perfect passende looppoort kunt bestellen.

Wij bieden hiervoor de oplossing. In het systeem kun je aangeven hoe hoog je de tuinpoort wilt hebben en welke breedte deze dient te zijn. Daarnaast is het mogelijk om de tuinpoort met verschillende klinken en sloten te bestellen.

Ook kun je aangeven of de tuinpoort met of zonder palen geleverd dient te worden. Er is tevens de mogelijk om de kiezen voor een muurlijn, zodat je de poort aan de gevel van een woning, schuur of iets dergelijks kunt ophangen.

Prijzen poorten

Omdat al onze hekwerken op maat worden gemaakt, brengen wij geen extra kosten in rekening. Natuurlijk betaal je iets of minder naar gelang de tuinpoort groter of kleiner wordt, maar je betaald geen extra maatwerk kosten of iets dergelijks.

Wij vinden kwaliteit en service belangrijk en daarom vind je in onze hekwerk webshop geen “made in China” poorten.

Tuinpoorten op maat bestellen

Wil jij tuinpoorten op maat bestellen? Bezoek dan onze hekwerk webshop en bepaal welke tuinpoort het gaat worden. We hebben diverse soorten tuinpoorten: looppoorten, tuinpoorten en staafmat poorten. Naast looppoorten kun je bij ons ook terecht voor dubbele draaipoorten.

Allereerst kies je de gewenste serie en vervolgens of het om een looppoort, een enkel draaiende poort of een dubbele draaipoort gaat. In het bestelsysteem geef je de afmetingen, specificaties en kleur aan en wij zullen het hekwerk na bestelling binnen 4 tot 6 weken op maat leveren.

Ook kun je bij ons terecht voor sierhekwerken, balustrades en afrasteringen.