looppoorten

Looppoorten

Ben jij op zoek naar een looppoort? Looppoorten zijn in diverse soorten en maten. Wij hebben ook een aantal looppoorten in onze hekwerk webshop. Deze poorten worden gemaakt in Nederland, daarom vind je bij ons geen “made in China” poorten.

Looppoorten

Een looppoort wordt gebruikt als doorgang van in een hekwerk. Poorten zijn er in diverse soorten en maten, passend bij ieder type hekwerk. Zo zijn er sierpoorten, tuinpoorten en staafmat poorten.

Over het algemeen is een sierhekwerk redelijk prijzig. Wat vaak voorkomt is dat er gekozen wordt voor een goedkoop hekwerk en dat er dan een bijzonder mooie looppoort wordt besteld. Een looppoort maakt een sierhekwerk af en geeft deze haar stijlvolle uitstraling.

Prijzen looppoorten

Wij bieden in onze hekwerk webshop onze poorten in de door jou gewenste lengte aan. Zo kun je precies aangeven hoe jij jou metalen tuinpoort zou willen hebben en de website berekend direct de prijs van de looppoort. Alle looppoorten zijn eenvoudig zelf te monteren. Of deze nu aan palen of een muur bevestigd dient te worden.

Eventueel kun je er ook voor kiezen om de poort te laten monteren door een van onze ervaren monteurs. Naast looppoorten vind je in onze hekwerk webshop ook dubbele draaipoorten en schuifpoorten.

Een looppoort bestellen

Ook het bestellen van een looppoort kan eenvoudig in onze hekwerk webshop. Je kiest zelf de hoogte van de poort, of deze voorzien moet worden van een toog, wat de lengte moet zijn en in welke kleur de tuinpoort geleverd dient te worden.

Al onze looppoorten kunnen worden gecoat in bijna iedere RAL kleur. Standaard worden ze verzinkt. De levertijd op onze metalen sierpoorten is 4 tot 6 weken. Onze medewerkers hebben kwaliteit hoog in het vaandel en worden regelmatig bijgeschoold.

Naast looppoorten vind je in onze hekwerk webshop sierhekwerken, balkonhekwerken en afrasteringen. Tevens kun je hier terecht voor balkondoeken.