staafmat tuinpoort

Staafmat Tuinpoort

Een staafmat tuinpoort is een prachtige poort en in verschillende uitvoeringen en modellen verkrijgbaar. In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten tuinpoorten.

Staafmat Tuinpoort

Een staafmat poort is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zit er verschil in het gebruik van de staafmatten. Er zijn dubbelstaafmat poorten en enkelstaafmat tuinpoorten. Het verschil tussen deze twee is de dubbele dwarsliggers bij een dubbelstaafmat tuinpoort. Deze zijn over het algemeen een stuk sterker dat een tuinpoort met een enkelstaafmat.

Daarnaast kan een DSM poort met 1 of 2 draaibare elementen geleverd worden. Naast het gebruik als tuinpoort, wordt een staafmat poort ook gebruikt als doorgang bij o.a. weilanden, als bedrijfspoort of als poort om een voetbalveld of speelweide.

In combinatie met een dubbelstaafmat hekwerk is een staafmat tuinpoort echt voor alle mogelijke doeleinden te gebruiken.

Staafmat Tuinpoort prijzen

Ben jij benieuwd wat een tuinpoort kost? In onze hekwerk webshop kun je een staafmat tuinpoort om maat samenstellen en bestellen. Naast staafmat tuinpoorten kun je er ook terecht voor metalen tuinpoorten.

De prijzen van deze tuinpoorten kun je makkelijk zelf berekenen. We vinden het belangrijk dat het voor jou zo duidelijk mogelijk is, daarom vinden we feedback enorm waardevol. Ook proberen we het systeem dagelijks te verbeteren, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes. De weergegeven prijs is wat je betaald.

Poorten online bestellen

Nu je weet wat de prijs is van een staafmat tuinpoort, kun je deze eenvoudig online bestellen in onze hekwerk webshop. Wij hebben geen “made in China” modellen. Al onze hekwerken zijn op maat gemaakt in Nederland. Ook onze medewerkers hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Regelmatig worden ze bij geschoold, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste las technieken.

Naast DSM poorten kun je ook bij ons terecht voor balkonhekwerk, sierhekwerk en afrasteringen. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.