tuinpoort staal

Tuinpoort staal

Tuinpoort Staal! Ben jij op zoek naar een mooie tuinpoort van staal? Er zijn verschillende soorten tuinpoorten van staal te verkrijgen. Ook wij hebben in onze hekwerk webshop diverse soorten stalen tuinpoorten. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod poorten.

Tuinpoort Staal

Tuinpoorten van staal (ook wel sierpoorten genoemd) zijn er in de meest uiteenlopende varianten. De uitstraling van de poorten varieert van strak tot sierlijk. Vaak worden deze tuinpoorten met een toog of rechte bovenzijde geleverd.

Daarnaast zijn tuinpoorten van staal vaak versierd met hekpunten, krullen en andere verfraaiingen.

Ben jij benieuwd naar onze poorten? Neem dan een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Prijzen poorten van staal

Wil jij graag weten wat de prijzen van een tuinpoort van staal zijn? In onze hekwerk webshop kun je eenvoudig zelf de prijs ven een tuinpoort berekenen. Zo hoef je niet te wachten op een offerte, maar weet je direct waar je aan toe bent.

We hebben een handige configurator gemaakt, waarmee jij makkelijk en snel zelf je tuinpoort van staal kunt aanvragen en kunt bestellen wanneer de prijs je aanstaand. Je deze direct kunt bestellen. Zo kun je het hekwerk voorzien van hekpunten, krullen en kiezen welk Locinox slot je er op wilt hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om de metalen tuinpoorten in de door jou gewenste RAL kleur te bestellen.

Tuinpoort staal bestellen

Een tuinpoort van staal kun je eenvoudig online bestellen. Nu je de prijs berekend hebt kun je het bestel proces afronden door de bestelling te plaatsen en de tuinpoort van staal te betalen.

We bieden je de mogelijkheid om het hekwerk helemaal naar eigen wens samen te stellen. Je kunt het hekwerk na bestelling binnen 4 tot 6 weken thuis verwachten, zodat je het zelf kun monteren. Het is natuurlijk ook mogelijk om de tuinpoort van staal door onze monteur te laten monteren.

Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod tuinpoorten.