tuinpoort metaal

Tuinpoort metaal

Tuinpoort metaal! Ben jij op zoek naar een tuinpoort van metaal? Tuinpoorten van metaal zijn er in verschillende uitvoeringen. Ook wij hebben in onze hekwerk webshop diverse soorten tuinpoorten.

Tuinpoorten van metaal

Onze metalen tuinpoorten worden gewoon in Nederland gemaakt. In onze hekwerk webshop vind je geen “made in China” modellen, maar alleen op maat gemaakte hekwerken uit Nederland.

Allereerst worden alle onderdelen op maat gezaagd. Denk hierbij aan de sierspijlen, dwarsliggers en palen. Ook de krullen, hekpunten en paalkoppen worden verzameld, zodat onze ervaren lasser de metalen tuinpoort in een keer in elkaar kan lassen.

De tuinpoort wordt in een mal in elkaar gelast om te voorkomen dat de poort krom trekt van de warmte.

Het is namelijk zo dat wanneer metaal heet wordt, dit zacht wordt en makkelijk te buigen is. Zo gebeurd het weleens dat een hekwerk niet goed vastgeklemd worden en het hekwerk hierdoor helemaal krom trekt. Nadeel voor ons is dat we het hekwerk weer opnieuw moeten maken.

Conserveren metalen tuinpoort

Zodra de tuinpoort in elkaar is gelast, wordt deze naar de verzinkerij gebracht om te worden voorzien van een laag zink. Dit om de metalen tuinpoort te beschermen tegen het weer in Nederland. Indien de klant het hekwerk in een RAL kleur heeft bestel, wordt de tuinpoort na verzinken ook gecoat in een RAL kleur.

Een coating is eigenlijk geen verf laag, maar een laag kunststof die om de tuinpoort wordt gebakken. Het gaat als het ware in de poriƫn van een hekwerk zitten. Hierdoor wordt de tuinpoort van metaal goed beschermt en gaat deze jaren mee.

Tuinpoort van metaal bestellen

Ben jij op zoek naar een tuinpoort van metaal en wil je deze online bestellen? Dan raad ik je zeker aan om een keer in onze hekwerk webshop rond te kijken. Wij hebben diverse soorten looppoorten van metaal en daar zit vast een model tussen die je interesse wekt.

Naast tuinpoorten vind je in onze hekwerk webshop ook balustrades, sierhekwerken en afrasteringen.