poort voor tuin bestellen

Poort voor tuin bestellen

Ben jij op zoek naar een poort voor je tuin? Wij hebben diverse soorten poorten in alle soorten en maten. Veelal wordt een poort gebruikt voor een oprijlaan, een oprit of als tuinpoort. In onze hekwerk webshop vind je een compleet overzicht van al onze poorten en kun je en poort voor tuin bestellen.

Tuinpoorten

Een poort voor je tuin (ook wel looppoort) wordt vaak gebruikt als doorgang door een hekwerk. Je wilt natuurlijk je tuin kunnen betreden door gebruik te maken van een mooie looppoort.

Een poort voor je tuin bestaat uit een aantal onderdelen. Zo is ieder poort ergens aan bevestigd met scharnieren. Dit kunnen twee palen zijn, maar het gebeurd ook dat een poort aan een muur bevestigd wordt. Daarnaast heeft iedere poort een slot of hendel waarmee de poort aan het hekwerk gesloten kan worden.

Tevens heeft een poort 1 of 2 draaiende elementen, waarmee de poort open en dicht kan. Een poort voor je tuin kun je bestellen in onze hekwerk webshop.

Poort voor je tuin bestellen

In onze hekwerk webshop geven we direct openheid van zaken. De prijzen van onze tuinpoorten vind je gewoon online en je kunt de poort voor tuin bestellen.

Zelf vinden we het niet fijn om dagen te moeten wachten op een offerte en om die reden voorzien we jou ook direct van een passende prijs. Je kunt in de formulier aangeven hoe hoog en lang de poort voor jou tuin moet zijn. Ook kies je de kleuren en kun je aangeven hoe de poort verfraaid moet worden.

Om zo volledig mogelijk te zijn, hebben we het mogelijk gemaakt om een ander type poort bij een hekwerk te bestellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld op de kosten van het hekwerk besparen en van het bespaarde geld een sierlijkere looppoort of draaipoort bestellen.

We vinden kwaliteit belangrijk en daarom vind je bij ons geen “Made in China” modellen. Al onze poorten en sierhekwerken worden handgemaakt in Nederland.