metalen tuinpoorten

Metalen Tuinpoorten

Bent u op zoek naar metalen tuinpoorten? In onze Hekwerk Webshop vind u diverse soorten tuinpoorten die u online op maat kunt bestellen. We hebben diverse soorten poorten. Denk hierbij aan sierpoorten, poorten voor afrastering en draaipoorten. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod. We vinden het als Hekwerk Webshop belangrijk om een zo compleet mogelijk assortiment tuinpoorten aan te bieden en werken er dan ook dagelijks aan om dit te verbeteren.

Metalen tuinpoorten op maat bestellen

De metalen tuinpoorten in onze Hekwerk Webshop kunnen op maat besteld worden. Omdat we het belangrijk vinden om naast kwaliteit ook een stukje gemak te bieden, hebben we een handige configurator gemaakt. Met deze configurator kunt u uw eigen metalen tuinpoort samenstellen.

Allereerst kiest u het door u gewenste model, om vervolgens kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking te kiezen. Ook kun u zelf u spijlpunten en paalkoppen kiezen. Bij ieder wijziging berekend de website direct uw prijs, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Bij iedere wijziging wordt de prijs weer aangepast.

Na het samenstellen kunt u de metalen tuinpoorten online bestellen. Wij zullen de poorten vervolgens voor u op maat vervaardigen uit hoogwaardig staal en het laten verzinken en eventueel in een RAL kleur laten coaten. Bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk.

Metalen tuinpoorten van Hekwerkwebshop.nl

Metalen tuinpoorten zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Zo ook in onze Hekwerk Webshop, maar zoals ik al aangaf kunt u deze zelf samenstellen. Het is mogelijk om uw tuinpoorten zelf te monteren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om dit aan een van onze ervaren monteurs over te laten. Zij zullen dan bij u op locatie langskomen om de tuinpoorten (eventueel in combinatie met een hekwerk) te komen monteren.

Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat u verrassen door het aanbod metalen tuinpoorten.