houten poorten

Houten poorten

Houten poorten vind je in onze hekwerk webshop. We hebben een uitgebreid assortiment poorten en looppoorten. We streven ernaar dit assortiment zo compleet mogelijk te houden, neem daarom gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod houten poorten.

Poorten online bestellen

Houten poorten zijn er in diverse soorten en maten. Hierbij kun je denken aan tuinpoorten, schuttingpoorten en poorten voor een weiland. Je kunt het zo gek niet bedenken of de poort bieden we aan in onze hekwerk webshop. Mocht je echter op zoek zijn naar een poort die we online niet aanbieden, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

In de meeste gevallen kunnen we de poort gewoon leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om poorten op maat te laten maken. We werken nauw samen met leveranciers en fabrikanten, waardoor bijna alles mogelijk is.

Houten poorten

De poorten in onze hekwerk webshop zijn van de merken Hillhout en Woodvision. We werken alleen samen met de beste fabrikanten en leveranciers en daar zijn zij een voorbeeld van. Bijna alle producten zijn Komo verduurzaamd, waardoor ze lang mee gaan. Hillhout bijvoorbeeld geeft 10 jaar fabrieksgarantie op bijna al haar producten. Hierdoor weet je zeker dat uw poort jaren zal mee gaan.

Houten poorten van Hekwerkwebshop.nl

In onze hekwerk webshop kun je eenvoudig poorten bestellen. Naast poorten van hout vind je er ook sierhekwerk, balkonhekwerk en afrastering. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke poort, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naast houten poorten vind je in onze webshop ook poorten van metaal. Deze sierpoorten zijn een lust voor het oog en in bijna ieder afmeting bestelbaar. Neem hiervoor gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.