hekwerken en poorten

Hekwerken en poorten

Bent u op zoek naar hekwerken en poorten? In onze hekwerk webshop vind u diverse hekwerken met bijbehorende poorten. Hekwerken zijn er in diverse soorten en maten. Hierbij kunt u denken aan sierhekwerken, afrasteringen en spijlenhekwerk voor bedrijven. Deze hekwerken en poorten verschillen enorm met elkaar en zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Hekken van staal

Wanneer u op zoek bent naar een fabrikant van poorten, zult u waarschijnlijk een type hekwerk in gedachten hebben. Er zijn namelijk diverse soorten hekwerken in verschillende prijs klassen. De goedkoopste versie is afrastering. Er zijn diverse soorten afrastering. Hierbij kunt u denken aan gaashekwerk of DSM hekwerken.

Daarnaast vind u in het midden segment spijlenhekwerk die veel gebruikt worden om bedrijfsterreinen. Poorten die hierbij horen zijn draaipoorten en schuifpoorten.

Deze hekwerken zijn vaak voorzien van dikke spijlen, waardoor ze stevig en stabiel zijn.

In het hogere segment vind u sierhekwerken. Deze zijn over het algemeen een stukje duurder als de overige hekwerken, maar zien er ook een stuk beter uit. Door verfraaiingen als krullen en punten hebben de hekwerken een sierlijke uitstraling en staan ze mooi om iedere tuin, erf of bedrijfsterrein.

Hekwerken en poorten online bestellen

Wilt u uw hekwerk en poorten online bestellen? Neem dan eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat u verrassen door het aanbod. Van de meeste hekwerken kunt u aan de hand van een configurator direct de prijs berekenen en het hekwerk online bestellen. Daarnaast kunt u bij bijvoorbeeld de sierhekwerk het hekwerk zelf samenstellen. U kiest de hoogte, kleur en afwerking. Tevens kunt u de paalkoppen en spijlpunten kiezen.

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en daarom werken we samen met de beste leveranciers. Onze hekwerk zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en zijn zowel verzinkt als verzinkt en gecoat leverbaar. Bij ieder hekwerk hoort een bijpassende poort en die vaak zowel enkel als dubbel draaiend verkrijgbaar zijn.