Tuinpoorten Metaal

tuinpoorten metaal

Bent u op zoek naar tuinpoorten metaal? Tuinpoorten van metaal vind u in onze Hekwerk Webshop. We hebben een uitgebreid assortiment sierhekwerken en tuinpoorten. Veel van onze tuinpoorten kunt u op maat bestellen en worden na het bestellen speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden.

Tuinpoort Metaal online Samenstellen

tuinpoorten metaalTuinpoorten van metaal kunt u online samenstellen in onze Hekwerk Webshop. We vinden het belangrijk om naast kwaliteit ook een stukje gemak te kunnen bieden. Daarom hebben we een duidelijke configurator gemaakt waarmee u uw eigen tuinpoort samenstelt.

Allereerst kiest u het gewenste poort model. Vervolgens kunt u de hoogte, lengte en afwerking opgeven. We leveren onze metalen tuinpoorten in twee soorten afwerkingen, namelijk verzinkt en verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar keuze. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, waardoor u de poort kunt afstemmen op uw situatie.

Een tuinpoort is over het algemeen redelijk eenvoudig te monteren en u kunt dit dan ook gewoon zelf doen. Eventueel is het natuurlijk ook mogelijk om dit aan een van onze ervaren monteurs over te laten. Zij zullen dan bij u op locatie langskomen om de tuinpoorten te komen monteren. We leveren de tuinpoorten in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Tuinpoorten Metaal online Bestellen

In onze Hekwerk Webshop is het mogelijk om tuinpoorten van metaal online te bestellen. Nadat u deze heeft samengesteld, kunt u de bestelling afronden. Eventueel kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij streven ernaar deze binnen 24 uur te beantwoorden.

Na het bestellen worden de tuinpoorten vervaardigd uit hoogwaardig metaal, verzinkt en eventueel gecoat. Om ze vervolgens naar u te transporteren of te monteren. Het is mogelijk om tuinpoorten in combinatie met een bijpassend hekwerk te bestellen. Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat u verrassen door het aanbod tuinpoorten van metaal.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>