Houten Tuinpoort

houten tuinpoort

Bent u op zoek naar een houten tuinpoort? In onze hekwerk webshop vind u diverse soorten houten tuinpoorten. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment tuinpoorten aan te bieden en u kunt er dan ook terecht voor al uw hekwerk vraagstukken.

Houten Tuinpoort

houten tuinpoortEen houten tuinpoort fungeert vaak als opening in een schutting of hekwerk. Door de opening kan dan van de tuin naar een doorgang of plaat achter de woning gegaan worden. Houten tuinpoorten zijn er in diverse soorten en maten, vaak passend bij een specifiek soort schutting of hekwerk.

Bij ieder hekwerk en schutting in onze hekwerk webshop hebben we een bijpassende tuinpoort. In sommige gevallen bieden we ook grotere draaipoorten aan, die kunnen gebruikt worden voor opritten etc.

Een houten tuinpoort online bestellen

Alle hekwerken en schuttingen in onze webshop kunnen eenvoudig online besteld worden. Zo ook de houten tuinpoorten. We streven ernaar om het zo duidelijk mogelijk te houden en u kunt de houten tuinpoort bestellen in combinatie met een bijpassende schutting of hekwerk. Daarnaast worden alle bevestigingsmaterialen, beslag en palen gewoon mee geleverd. U hoeft dus niet zelf uit te zoeken welk soort beslag etc. u mee dient te bestellen.

Naast een houten tuinpoort kunt u ook kiezen voor een tuinpoort van composiet of staal. We hebben naast houten hekwerken ook diverse soorten metalen sierhekwerken in ons assortiment.

Tuinpoorten van Hekwerkwebshop.nl

Naast en houten tuinpoort vind u in onze hekwerk webshop ook diverse soorten andere poorten. Denk hierbij aan staafmatpoorten, sierpoorten en schuifpoorten. We streven ernaar om alles op hekwerk gebied aan te kunnen bieden en we hebben dan ook een breed assortiment. Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat u verrassen door het aanbod poorten.

Bent u op zoek naar een specifieke houten tuinpoort, neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag verder.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *